Mini MBA Programı 2. Mezunlarını Verdi

12

Değerleme ve Danışmanlık alanında sektörün öncüsü ve referans noktası olmayı vizyon edinen TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin 2011 yılında sektöründe bir ilk olarak hayata geçirdiği Mini MBA Programı 2. Mezunlarını verdi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme yönetici kadrosuna yönelik başlatılan proje kapsamındaki eğitim konuları; Stratejik Yönetim ve Planlama, Stres Yönetimi ve Baskı Altında Çalışma, Performans, Hedef Belirleme, Delege Etme, Yönetim İletişimi, Nesiller ve Çatışma Çözme, CRM, Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya gibi konu başlıklarından yola çıkarak hazırlandı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, “Gayrimenkul sektörüne yön veren bir şirket olarak, yaptığımız eğitim yatırımının hem şirketimiz hem de çalışanlarımız için çok büyük bir değer yaratacağını düşünüyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Basarili
Basariyla tamamlandi
Uyari
Bir uyari ile karsilasildi.
Hata
Bir hata ile karsilasildi.

Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora ade torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibul ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ile cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut.